Refundacija

Prilikom upisa deteta u neki od naših vrtića, roditelji će od ljubaznog osoblja dobiti sve potrebne informacije a  spisak potrebnih dokumenata za refundaciju koja se predaju Gradsku upravu u Ulici Kraljice Marije 1 (pored Poštanske štedionice), III sprat, pisarnica (šalter 7 ili 8), kao i detaljna uputstva. Kako bismo roditeljima olakšali pripremu dokumenata, spisak potrebne dokumentacije navodimo u tekstu ispod:

 Uz zahtev za ostvarivanje prava na naknadu dela troškova boravka dece u predškolskoj ustanovi (PPU – 1) prilaže se:

1. PPU – 2 obrazac u 2 primerka (dobija se u vrtiću prilikom potpisivanja ugovora)

2. Odbijenica iz državne Predškolske ustanove , podnošenje zahteva za upis na portalu E-uprave, podnošenje zahteva za odbijenicu na portalu E-uprave

3. Izvod iz matične knjige rođenih za dete

4. Državljanstvo za roditelja koji je potpisao ugovor

5. Fotokopija lične karte ili očitana (za roditelja koji je potpisao ugovor)

6. Kopija kartice tekućeg računa

7. Kopija ugovora potpisan sa Predškolskom ustanovom

 Nakon što roditelj sklopi ugovor sa PU „Kung fu Panda“, dobija uplatnicu na pun iznos za troškove boravka u vrtiću, 38.000,00 dinara,  a za treće dete u vrtiću popust od 5.000,00 dinara.

 Refundacija podrazumeva povraćaj novca koju Grad isplaćuje na račune roditelja, u iznosu do 33.000,00 dinara najkasnije poslednjeg dana u mesecu za prethodni mesec. 

Obaveza je da se uplate vaše najkasnije do 25. u mesecu za tekući mesec , kako bi roditeljima bila blagovremeno uplaćena refundacija za naredni mesec.